משפטי– זאפ
משפטיפורומיםצוואות וירושותסיכסוך ירושה יש צו ירושה לחלק שווה בשווה אבל אני סעדתימאת ההורים

מנהלי הפורום

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות הוא עורך דין ונוטריון בגבעתיים, בוגר הפקולטה למשפטים (LL.B) של אוניברסיטת תל אביב. משרדו של עו"ד גדות מספק מגוון שירותים משפטיים בתחום המשפט האזרחי, כולל ייעוץ משפטי כללי ומתן שירותי נוטריון. בשל נסיונו עו"ד גדות מטפל בנושאי ירושה במשולב עם הבעיות הנובעות בכך – בעיקר נושא הזכויות במקרקעין העוברות בירושה. הטיפול בנושא הירושות הוא מקיף: הכנת צוואות לטובת יורשים והתמודדות עם תוצאות של ירושה מכח צוואה או ללא צוואה לאחר פטירת המוריש.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

סיכסוך ירושה יש צו ירושה לחלק שווה בשווה אבל אני סעדתימאת ההורים

אבי
אביבה בויטו

אנימיורשת אחת מחמישה יש צו ירודה לחלק שווה בשווה אני חיה בבית 12 שנה בבית כי היה ברור לכול שאני חחיתי עם ההורים לפני שמתו ואני סעדתי אותם עוד בחיים לאחר 12 שנים לאחד האחים יש חובות ורוצה את חלקו בבית אין לי כסף לקנות את חלקו ואין לי כסף לקנות בית מה אני אמורה לעשות כדי לעכב את הכל כי באמת אני צריעה עזרה

RE:
שי
שי לוטטי

תודה רבה תשובה מהירה.... אפילו עו"ד בתשלום לא עונה במהירות. כל הכבוד

RE:
עו"ד רונן גדות
עו"ד רונן גדות

בעקרון אחיך זכאי לחלקו. כדי שתהיי זכאית לשמור על הדירה או להבטיח את מגורייך בדירה צריך להראות הסכם בינך להורים או בינך לאחים בנושא זה. אם תצליחי להוכיח שהיתה הסכמה משפחתית שאת סועדת את ההורים כנגד זכות המגורים בדירה, ייתכן תצליחי להגן על זכות זאת.