לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
בוריס דוברובנסקי

את המנוחה החליפה את צוואה קודמת שלה על צוואה חדשה, אם אפשר, לפי צורך, נמצא את הצווה שהוחלפה??

את המנוחה החליפה את צוואה קודמת שלה על צוואה חדשה, אם אפשר, לפי צורך, נמצא את הצווה שהוחלפה?? במקרה שצווא אחרונה טבוטל, אם אפשר לבקש לעיין בצוואה קודמת? למי לפנות?

item.Author מנהל הפורום רונן גדות - עורך דין ונוטריון

(1) אם בית משפט מבטל צוואה או אינו מקיים צוואה, נבדקת הצוואה הקודמת לה. (2) אתה יכול לפנות אל הרשם לענייני ירושה במחוז בו גרה המנוחה ולבקש לקבל העתק מצוואה קודמת. שים לב, שכאשר מופקדת צוואה אצל הרשם לענייני ירושה, ויש צוואה קודמת, מציעים עובדי לשכת הרשם לקחת בחזרה את הצוואה הקודמת. אך שווה לך לבדוק. (3) בהצלחה בבדיקות

בוריס דוברובנסקי

תודה רבה... אני לא אוכל לפעול... אנסה לפנות לרשמת, או עוזרים שלה. הם לא יענו לי.. כי איני עו"ד. תודה.. אני אנסה.. אני זקוק לעו"ד שיעשה עבורי..

בוריס דוברובנסקי

בכול זאת, אני אמור להגיש תלונה למשטרה באיחור רב לצערי... בלהתחשב לדבריך... בכל זאת כנראה שהתנגדות לצוואה את הנושאה יעבור לבית המשפט, ושם אגיש עדויות על הזנחה והפקר מכוון של גיסתה, שניצלה לרעה את תפקידה, כאשר התנהגותה בגדני גרם את לסבל רב ולמותה של מנוחה.. אם עובדות לכאורה לא יחשבו ע"י בית המשפט?? רק בגלל שבזמן לא הגישו תלונות למשטרה?? לתקוותי, שופט אמור להתייחס לעובדות כאלה. ואז...הייתי עביר לך סיפור מפורט אם יש לך עניין מקצועי או אנושי.. זה סיפור נוראה מפגין.

בוריס דוברובנסקי

תודה רבה, עוד צריך להגיע לשלב.. אני זקוק לעזרה עו"ד עובד על אחוזים.. כי זה לא עסק לפי גילי מצבי. ז.או. צוואה בדרך כלל עוברת רישום אצל רשם של ירושה..

בוריס דוברובנסקי

תודה רבה, עוד צריך להגיע לשלב.. אני זקוק לעזרה עו"ד עובד על אחוזים.. כי זה לא עסק לפי גילי מצבי. ז.או. צוואה בדרך כלל עוברת רישום אצל רשם של ירושה..

item.Author מנהל הפורום רונן גדות - עורך דין ונוטריון

(1) טענות מסוג "רצחת וגם ירשת" אינן מועילות, כי אם אין הרשעה במשפט פלילי טענות מסוג זה לא תתקבלנה כעילה להתערבות בירושה. (2) כל אדם יכול להגיש התנגדות לצוואה, אלא שהתנגדות צריכה להיות מבוססת על נימוק קביל בחוק ולא די בכך שתוכן הצוואה אינו מוצא חן בעיני מישהו. (3) הפורום אינו מתאים לקבל ייעוץ בעניינים מורכבים, אשמח לעזור, אך קבע פגישה אתי.

בוריס דוברובנסקי

תודה, בכל זאת הגשתי תלונות המבוססות על עובדות, גם לאפוטרופוס כללי בזמן שהמנוחה חיה.. לא כתבתי פה פרטים.. רק בטעות של אדם הלא מבין בחוקים עוד לא הגשתי תלונה למשטרה.. הכנתי חיולי 2019.. ולא היה לי כוח.. אני בן 90.. אתה אומר שאין סיכוי, אפילו אם יכול להוכיח את האמת דבוריי?? היא באמת הזניחה את חיה של מנוחה, בודדה אותה מיקריה, בניצול סמכותה כי ייפוי כוח המתמשך... אם תרשה, אשלח לך דוגמה מה התרחש לפני מותה.. תודה על תגובתך.. בטעות ובגלל חסר מרץ עוד לא הגשתי את תלונה פלילית נגד יורשת..

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צוואות וירושות