משפטי– זאפ
משפטיפורומיםצוואות וירושותהבהרה לגבי שאלתי הקודמת

מנהלי הפורום

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות הוא עורך דין ונוטריון בגבעתיים, בוגר הפקולטה למשפטים (LL.B) של אוניברסיטת תל אביב. משרדו של עו"ד גדות מספק מגוון שירותים משפטיים בתחום המשפט האזרחי, כולל ייעוץ משפטי כללי ומתן שירותי נוטריון. בשל נסיונו עו"ד גדות מטפל בנושאי ירושה במשולב עם הבעיות הנובעות בכך – בעיקר נושא הזכויות במקרקעין העוברות בירושה. הטיפול בנושא הירושות הוא מקיף: הכנת צוואות לטובת יורשים והתמודדות עם תוצאות של ירושה מכח צוואה או ללא צוואה לאחר פטירת המוריש.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

הבהרה לגבי שאלתי הקודמת

לוג
לוגיי

תודה על תשובתך המהירה ברשותך הבהיר את השאלה בחשבון העו"ש שלי חתמתי על הוראה שאין לבצע כל פעולה ( לא מידע לא העברה ו/או משיכה ) לא בטלפון ולא בכל אמצעי תקשורת כתובה אלה אך ורק כשאמצא פרונטלי מול כל עובד הסניף שלי בלבד !!! זמן מה לאחר אותה בקשה/ הוראה ניטען ע"י עובד הבנק בסניף שלי שהוא שוחח איתי בטל' ואישרתי לו להעביר את יתרת הסכום מחשבונה,של אימי ז"ל לחשבוני ( חשבונה היה,באותו סניף ) א- הפקיד,לא שוחח איתי מעולם לא בטלפון ולא בבנק וגם אם נניח שאכן דיבר איתי בטלפון היה,אסור לו לבצע את העברת הכסף בשיחת טל' ( ראה הוראה/ בקשה חתומה ) ב - האם אני יכול לטעון שנעברה עברה בנושא ? ואם כן מהו הסעיף ? בתודה,מראש לוגי

RE:
עו"ד רונן גדות
עו"ד רונן גדות

השאלה אינה שייכת לדיני ירושות. יש לפנות לפיקוח על הבנקים.