ליטל

מעסיק מחייב להישאר מעבר לשעות העבודה ולא משלם שעות נוספות

האם זה חוקי שמעסיק לא משלם שעות נוספות למרות שמבקש להישאר מעבר לשעות העבודה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אורית רוזן אור

במקומות עבודה שבהם עובדים 6 ימים בשבוע ניתן להעסיק עובדים שעות נוספות ליום לכל היותר 4 שעות נוספות,אך לא יותר מ 12 שעות נוספות בשבוע. במקומות עבודה שבהם עובדים 5 ימים בשבוע ניתן להעסיק לכל היותר 3.4 שעות נוספות ליום כלומר 12 שעות עבודה ביום אך לא יותר מ 15 שעות נוספות בשבוע. העובד זכאי לתשלום שעות נוספות בגין עבודתו בהתאם לחוק שעות עבודה ומנוחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משאבי אנוש ושכר