רן שטיין

עורך הדין נעלם ובידיו מסמכים הנוגעים לתביעה

שלום רב לפניי למעלה מעשור חברתי עברה פציעה בחנות אשר לא הייתה מכוסה בביטוח, במשפט שנערך זכתה חברתי בפיצויים. מאז בעל החנות הכריז על פשיטת רגל ונפתח כנגדו תיק בהוצאה לפועל (חברתי לא קיבלה שום פיצויים). חברתי שכרה עורך דין לטיפול בהמשך טביעתה והעבירה לו חומרים רפואיים רלוונטים לתיק. העורך דין נעלם לא עונה למספרי הטלפון שלו (ניידים ונייחים) וכן לדוא"ל (באחד המספרים נאמר לנו שהוא עבר מקום). אודה לתשובה לגבי 2 שאלות: 1. האם יש דרך לאתר את העורך דין שנעלם? 2. האם יש טעם להמשיך בתיק/בתביעה למול הוצאה לפועל (לאור פשיטת הרגל)?

עו"ד אור גל-און

שלום רב, פורום זה אינו עוסק באיתור או בייעוץ משפטי בנוגע לניהול קונקרטי של תיק במקרה של פשיטת רגל.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שכר טרחה - יחסי עורך דין - לקוח