רחל

שכר טירחה בגין ערעור לבית המשפט המחוזי

התנהל משפט ארוך בקשר לירושה, בסופו של תהליך בית המשפט השלום פסק לטובתנו (3 האחים )בשל צוואה פסולה והצוואה בוטלה! הצד השני הגיש ערעור למחוזי, לאחר דיון + מפגש שני המערערים הבינו כי אין להם שום סיכוי בעירעור ואז משכו את העתירה! שאלתנו מהו שכר הטירחה המקובל לשלם לעורך דין שלנו? בהתחשב בכך שלא בוצע הערעור ! והופסק כל תהליך הערעור תודה

עו"ד אור גל-און

שלום רב, האם לא סוכם מראש שכר טרחה?

אנונימי

דבר ראשון נשאלת השאלה מה הוסכם ביניכם. משאלתכם, אני יוצא מנקודת הנחה, כי לא קיים הסכם שכר טרחה המסדיר את סוגיית שכר הטרחה, או שהוא קיים ואינו מתייחס למצב כזה. בסופו של דבר, יוצגתם על ידי עורך דין שהגיש תשובה לערעור וייצג אתכם בהליך הערעור מול המערערים; התקיים דיון במעמד הצדדים וב"כ; והערעור נמחק לבקשת יוזמיו, למעשה כפועל יוצא של הייצוג שלכם בערעור, שכן הערכת הסיכויים של המערער נבעה מהייצוג, לאחר קיום הדיון בבית המשפט, ייתכן על רקע המלצה של ביהמ"ש למשוך את הערעור. בנסיבות אלו, השכר הראוי צריך להיגזר מההשקעה בתיק (שעות עבודה, כתבי טענות שהוגשו בתיק, פגישות איתכם, הכנה לדיון והתייצבות לדיון) תוך הבאה בחשבון של התוצאה המוצלחת של הליך הערעור מבחינתכם.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שכר טרחה - יחסי עורך דין - לקוח