דנה

מה שכ"ט עו"ד בגין שינוי במסמכי רישום תאגיד כולל הגשה במסירה אישית לרשם החברות בירושלים?

ממה שראיתי באינטרנט, שכ"ט עו"ד תעריף מומלץ עבור שינוי במסמכי רישום תאגיד 930 ש"ח. השאלה היא כמה נהוג לגבות עבור גם הליך ההגשה ברשם החברות? (לא באמצעות הדואר אלא במסירה אישית אצל הרשם). תודה

עו"ד אור גל-און

שלום רב, התעריף המומלץ הוא מינימלי. מעבר לכך, אין כלל אצבע לקביעת שכה"ט במקרה זה. כל מקרה ע"פ נסיבותיו, והדבר תלוי גם בזהות עורך הדין המטפל.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שכר טרחה - יחסי עורך דין - לקוח