איש אחד

הפסקת יצוג של עו"ד ודרישה להחזר שכ"ט

שלום, עו"ד ששכרתי את שירותיו לצורך הגשת תביעה משפטי, כפי שנכתב מפורשות בהסכם, החליט להפסיק לייצג אותי זמן קצר לאחר ההסכם בינינו. אני דורש חזרה את שכ"ט ששולם לו בניכוי עלות עבודתו. לטענתו - שעלתה רק עם דרישתי להחזר - הוא הפסיק ליצגני כי סיפרתי לו עובדות לא נכונות והולכתי אותו בכחש. אני דוחה מכל וכל את טענותיו אילו. כמו כן הוא טוען שאם אתבע אותו הוא יתבע אותי כיוון שהשקיע בבירור ענייני שעות עבודה רבות. אני שילמתי לו ע"פ דרישתו וההסכם בינינו סכום כסף ותו לא ולא דובר ולא סוכם שום שכ"ט לפי שעות שלהערכתי הן גם מוגזמות ביותר. האם יש לו עילה לתביעה? תודה.

עו"ד אור גל-און

שלום רב, הדבר דורש ואף מחייב ייעוץ משפטי מלא וסודר, לרבות בחינה של הסכם שכה"ט וכלל הנסיבות בתיק. לא ניתן להשיב ולייעץ האם יש או אין עילת תביעה במסגרת מצומצמת זו.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שכר טרחה - יחסי עורך דין - לקוח