לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
צבי

יחסי עו"ד ולקוח -והמשך עם עו"ד אחר-שואל שנית

צבי לפני 14 שעות סעיף על תשלום מלא של ההסכם עו"ד אינו עומד ב10% מההבטחות בכתב ובעפ.ברמה שפוגעת ביצוגי .אינו מציג מסמכים לבקשתי /אינו עונה לשאלותיי/תתיעץ עם מומחים בתחום .זה לא דיני משפחה איני מבינה בכך)מדובר בפרוק שיתוף בדירת מגורינו בהליך הגרושין..והכל נעשה אך ורק אם "דחיפה "מצידי.2 בקשותיי בכתב להצגה בפני השופטת -דברים ממש מכריעים.לא עונה לי עו"ד אם העבירה או לא. בבימש למשפחה הבטיחה לי שקיפות מלאה .ביקשתי פעמיים לראות בתיק מה הוגש ומה לא סורבתי.עיי פקידת ביהמש.לך לעו"ד שלך היא תסביר לך.בדיני משפחה אינך יכול לעיין -הפוך מדיברי העו"ד שלי.מרוב יעוצים ששלחה אותי מסתבר שלו יוצגתי נכונה הליך הפרוק לא היה מתקיים כלל עקב הוכחות מוצקות על חוסר תום לב במתכוון .3 פעמים שונות מתועד עם הוכחות.-בקיצור היא גורמת לי נזקים .כבר עברה 2 משרדים שאינם שלה...היא זמנית פה נאמר לי ...בחיפושיי.חששי הוא שאם אעלה בפניה את הדברים .הרי גבתה רוב כספי מראש היא תתפטר -האם אקבל לו"ז מביהמ במקרה שכזה ?מהו הנוהל?אני אחרי שמאי מכריע על מכירת ביתנו בהפסד מיותר ואדיר.היא לא הגיעה לשמאות/כפי שלא הגיעה לגרושיי ברבנות.. שיכנעה אותי באוגוסט שנה שעברה להתגרש מהר כי לא נוכל להגיש תביעה נגדה כנשוי .התביעה מוכנה אחרי ריצות אחריה ובקשות .ולא הוגשה עד השבועיים האחרונים ..העיקר מיהרתי להתגרש אנא עזרתכם תודה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שכר טרחה - יחסי עורך דין - לקוח