לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
הראל ברוך

שכר טרחה האם אני צריך לשלם??

שלום שמי הראל התקשרתי לעורכת דין מטעמו של חבר שהמליץ קבענו פגישה אצלה במשרד דיברנו על העניין של גירושין מהם הזכויות שלי יש לציין שלא חתמנו על שום הסכם הכל נאמר בעל פה העורכת דין לא מילתה את האחריות שלה כלפיי נתנו לנו אורכה להגיש הסכם מתוקן עכשיו סיכמנו על מחיר של 2000 שקל כולל מעמ והמחיר הוא על פגישת יעוץ/פגישה עם העורכת דין של הצד השני ותיקונים של ההסכם פגישה איתה כן הייתה העברתי לה 700 שקל קיבלתי חשבונית אמרתי לה שהמצב הכספי שלי הוא קצת רגיש ומאותו רגע היא החליטה שהיא לא מטפלת בי עד שהיא מקבלת את שכק הטרחה אותו סיכמנו בעל פה. בנתיים עובר הזמן נתנו לנו אורכה מהיחידה ליישוב סכסוך והיא לא עשתה כלום מטענה שהיא לא תופסת את העורכת דין שלה והתחיל בניהם משחק תופסת ראיתי שהיא לא עושה את העבודה שלה וכל פעם דרשה ממני את הכסף אמרתי לה ויש אסמכתא שהיא קיבלה 700 מתוך 2000 אבל מה שעניין אותה זה רק הכסף פחות מלטפל בלקוח שלה. בנתיים לא הגישה תיקונים להסכם לא נפגשה עם הצד השני וקיבלתי תביעות מהצד השני.יש לציין שיש בנינו התכתביות ביני לבין העורכת דין שהיא כל פעם העלתה את העניין של הכסף ופחות עניין אותה הטיפול בי כלקוח .אני גם עובד עם לקוחות ואני עושה הכל שהלקוח יהיה מרוצה לא חושב רק על הכסף אבקש ממכם ליצור איתי קשר ולענות לי מה עושים בנידון.כי היא שולחת לי שאם לא אשלם לה והכל בהודעות היא תנקוט בהליכים משפטיים נגדי רשמתי לה שאני יכול לתבוע אותה על אחריות מקצועית והיא לא יכותה לקחת את החוק לידיים בגלל שהיא עורכת דין

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שכר טרחה - יחסי עורך דין - לקוח