דני

החזר שכר טרחה

האם כאשר חותמים על חוזה מכר לרכישת דירה מקבלן , ומשלמים לעו"ד של הקבלן שכר טרחה (הוצאות משפטיות וכו ') בשיעור של אחוז וחצי משווי הדירה , והחוזה מתבטל (בהסכמת הקבלן )יש זכות להשבת שכר הטרחה ששולם או חלק ממנו ?

אור גל-און, עו"ד

דני שלום, ראשית, הנושא אמור להיות מוסדר (כך נהוג לפחות) במסגרת ההסכם עליו חתמתם, כך שיש לבחון ההסכם ולבדוק מה נקבע. על פניו ניתן לומר, שאותו תשלום לעורך הדין של הקבלן נעשה לרוב לצורך רישום והסדרת הזכויות בעתיד, ומשכך, סביר שביטול ההסכם בשלב מקדמי (ככל שכך הם פני הדברים) עשוי לזכות גם בהשבת שכה"ט הנ"ל. הנך מוזמן לפנות בעניין זה ישירות למשרדי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שכר טרחה - יחסי עורך דין - לקוח