רוני

העו"ד שלי תובעת אותי

שלום לך רציתי לשאול שאלה, והייתי שמחה אם היית עונה לי עליה... אני החלטתי להתגרש מבעלי, ולכן שכרתי עו"ד לשם זה. היא סיכמה איתי עבור שכר טרחה בעלות 35 אלף שקל. העו"ד הוציאה את הכתב תביעה נגד בעלי (וכמובן ששילמתי לה עליו- 5000 שקל). בעלי דיי חשש והחליט לתת לי גט, עשינו זאת מחוץ לבית המשפט, והגענו להסכם. ללא עזרתה של עורכת הדין בכלל, שאפילו לא הייתה מודעת לעניין. עשיתי הכל בכוחות עצמי, את ההסכם אני ובעלי כתבנו יחד. עורכת הדין קיבלה כמובן מבית המשפט מכתב שבו מצוין כי התביעה מבוטלת. העו"ד התקשרה אלי עצבנית, צעקה עלי בטלפון, ואמרה לי שרימיתי אותה. כשאמרתי לה שהיא לא עשתה כלום מלבד הכתב תביעה (שעליו גם שילמתי), אפילו דיון אחד לא התקיים, אף פגישה נוספת, ואפילו לא התקשרה לשאול לשלומי כשבעלי קיבל את התביעה אלא רק שלחה SMS תזכורת על הצ'קים, Uמה שהיה לה להגיד בתגובה זה "מה את חושבת שאני?! העובדת הסוציאלית שלך?!" בתגובה אמרתי לה, שבסדר ואני מוכנה להגיע איתה להסדר של השכר שמגיע לה, אף על פי שלא עשתה דבר. העו"ד אמרה לי בתשובה "לא משנה, לא משנה" וניתקה לי את הטלפון. כעבור שבועיים, אני מקבלת הביתה מכתב הוצאה לפועל עם תביעה על סך 40 אלף שקל! (יותר ממה שסיכמנו). הייתי המומה, ואני עדיין המומה, ולא יודעת כ"כ מה לעשות... אשמח אם תעזור לי ותגיד לי האם היא רשאית לתבוע אותי על דבר שכזה בתוקף הנסיבות. כי כרגע, אני שוקלת לתבוע אותה חזרה..

אור גל-און, עו"ד

שלום רב, שאלתך רחבה מידי למסגרת מצומצמת של פורוםס זה, והיא דורשת ייעוץ משפטי מעמיק יותר, הכולל בין היתר הבנת מלוא העובדות, עיון בהסכם שכה"ט שנחתם, הבנה על בסיס מה נפתח כנגדך תיק הוצל"פ וכיוצ"ב.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שכר טרחה - יחסי עורך דין - לקוח