מארי

שכר טרחה

אני נמצאת בהליך גירושין, פניתי לעוד וחתמתי על שכט. לאחר כחודשיים כאשר כבר הוגשו כתבי טענות לבית המשפט,, אני ובן זוגי החלטנו לחזור. כאשר ניתן לעורך דין מסר כי זה לא משנה דבר מכיון שבשכט הכתבי טענות הם מעל 6000 דולר. כעת שאני מנסה להבין, זה לא מסתדר לי . שהרי הוגשה בקשה לבית משפט למשמורת והסכמי מזונות רק על זה אני צריכה לשלם מעל 30000 אלף. אודה להתייעצות

אור גל-און, עו"ד

שלום רב, השאלה אינה ברורה. לא ברור מה היה הסיכום? מה שולם בפועל? ומהם טענותייך בעניין זה? הנך מוזמנת להבהיר את שאלתך.

מארי

היי, קיים הסכם שכ"ט שבו מצויין כי בעבור כתבי הטענות אני משלמת 7000$ +מע"מ.כעת, שאני ובן זוגי חזרנו .ביקשתי מהעו"ד לבוא לקראתי היות וטרם התקיים דיון והיות ובחוזה שכ"ט לא קיים סעיף יציאה. העו"ד שלי לא מוכן לוותר ומבקש כי אשלם את מלוא הסכום. האם זה מוצדק? האם יש שכ"ט ראוי? או שבמקרה של חוזה כמו זה אין מנוס מאשרלשלם אתהסכום?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שכר טרחה - יחסי עורך דין - לקוח