שי

עו"ד שמתפטר בגלל הסכם שמאפשר לו מכל סיבה שהיא

כתוב בהסכם גם שהוא מקבל אחוזים מכל עו"ד אחר בתום המשפט וגם מייצוג התובע עצמו. כלומר הוא לא עובד, לא עושה כלום, לא מגיש תצהירים. - אלא מחכה ל% שקבע בהסכם למרות שכבר קיבל סכומי עתק לפני מסירת התיק. השיטה שלו: א. אינו מבין את התיק,. ב. אינו מבין את הלקוח. ג. טוען לאי אמון בלקוח. מה עושים? איך אמשיך? ומה אקבל? תודה.

אור גל-און, עו"ד

שלום רב, חסר מידע רב. על מנת לתת מענה ראוי לשאלתך חשוב להבין את מכלול הנסיבות, כמו גם לבחון את הסכם שכה"ט עליו חתמת.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שכר טרחה - יחסי עורך דין - לקוח