חני

שכר טרחה בתיק תאונת עבודה-דרכים

אחותי עברה לפניי קצת יותר משנה תאונת דרכים שהיא גם תאונת עבודה. הומלץ לה לפנות לעורך דין מסויים והנ"ל החל בטיפול בפנייה להכרה בנכות בביטוח לאומי וטרם תבע את ביטוח החובה שלה. כאשר אחותי קיבלה את התשלום הראשון בקצבת נכות זמנית הנ"ל פנה אליה וביקש את חלקו בשכר הטרחה. האם בתיקים מסוג זה הדבר מקובל?

אור גל-און, עו"ד

שלום רב, חשוב להבין ראשית מהו הסדר/הסכם שכה"ט שנכרת בין אחותך לבין עורך דינה. על פניו אתה מתאר מקרה של עו"ד שייצג לקוחה, פעל עבורה וביקש שכר כשהלקוחה החלה לקבל כספים. הדבר בהחלט סביר, אולם הכל תלוי בהסכם שכה"ט בין הצדדים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שכר טרחה - יחסי עורך דין - לקוח