עורך דין מרמה את אבא שלי דחוף
יש לאבא שלי נכות 100 אחוז בשנת 2012 אבא שלי עשה הסכם שכר טרחה 15 אחוז בשנת 2014 קבעו לו 37 אחוז תאונת עבודה אבא שלי קיבל 152 אלף שח וכל חודש 9700 שח לצמיתות יש לציין שהוא בן 70 ולא נותר לו הרבה זמן לחיות כי הוא חולה מאוד פתאום העורך דין ניצל את זה שהוא חולה והוא מנסה לסחוט ממנו את כל הכספים שהוא קיבל הוא אמר לו שהוא רוצה את כל 150 אלף שקל והוא רוצה עוד 250 אלף שח אמרנו לא בשום פנים באופן שלא שהוא יקבל 15 אחוז כמו שסיכמנו עוד משהו חשוב מאוד הוא אמר לאבא שלי שהוא יקבל מייליון 800 שח והוא שיקר עליו והוא אמר לנו לקחת הלוואה היוון בשבילי אני הבן שלו בסך 350 אלף שח אני בן 36 רווק כדי שאני אתחתן שאני יקנה דירה ברגע שחתמנו על ההיוון או אמר לנו להעביר לו את כל 350 אלף שח אמרנו לו בחיים לא ההיוון הוא של אבא שלי כל חודש ירד מההיוון 8000 שח מ9700 אז מי החולה פה הוא רוצה לקחת לו את כל הכספים ולסחוט ממנו הכל אז ביטלנו את ההיוון בדחיפות וביטוח לאומי ביטל את זה במהרה אמרו לי שאני צריך להגיש נגדו תלונה דחוםה בלשכת עורכי הדין אנא תעזור לי
שלום רב, המדובר בנתונים רבים מידי ומורכבים מידי, על מנת שניתן יהיה לתת מענה במסגרת מצומצמת זו. כמובן שהנכם זכאים להגיש תלונה לוועדת שכ"ט של לשכת עורכי הדין, אולם כלל איני בטוח שיש עילה לכך. עליכם לקחת ייעוץ סדור ומלא, טרם קבלת החלטה כלשהי.