לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
עדנאן

ניגוד עניינים

פניתי לעורך דין לאחר שתיאמתי איתו גם בפקס וגם טלפונית על מנת לקבוע לי פגישה בכדי להיוועץ עימו בקשר לקשרי עבודה עם עובדים, ועל מנת לשכור את שירותיו לתביעה נגד סייעת בגן ילדים. אנו מוסד חינוכי המעסיק גננות וסייעות בגני ילדים. הפגישה התקיימה כנדרש , דיברנו על הרבה מאוד עניינים באופן כללי ודיברנו על עניין הסייעת שהתפטרה ללא הודעה מוקדמת ולאחר שקיבלה הלוואה מאתנו, וביקשתי לתבוע אותה על הפרת הסכם ועל מנת להחזיר את השיקים שקיבלה כהלוואה. תשובתו הייתה שכדאי לסיים את העניין בפשרה, וכי הוא בדרך כלל לא מייצג מעסיקים רק עובדים כן, והוא הציע לי לכרות איתו הסכם ייעוץ. הסכמתי וסיכמנו כי אשלח אליי את פרטי החברה לשם חתימת הסכם ייעוץ. לאחר כשבועיים אני מופתע כי הגיש נגדנו תביעה לבית הדין בסכום ענק , ובטרם קבלת כתב התביעה פניתי אליו טלפונית והקלטתי אותי בחלק מהדברים הודה ובחלקם הכחיש למרות שהוא ידע באותה פגישה על מי מדובר, עיין במסמכים ולמד אותם. גם פניתי אליו בכתב באמצעות פקס ומייל, וטענתי שקיים ניגוד עניינים וכי אני צופה שישקף עובדות שנודעו לו ממני בכתב התביעה , כל זה בטרם קבלת כתב התביעה. כשקיבלתי כתב התביעה אכן היה נכון שהוא הקדים תרופה למכה, ומתברר לי כי לאחר שהייתי אצלו ויצאתי הוא התקשר לאותה עובדת והזמינה בכדי להגיש נגדנו תביעה. מה אני יכול לעשות !!! האם תוכל להנחות אותי, האם קיימת עבירה !!! האם תוכל להפנות אותי לעורך דין מומחה בנידון... אנא תשובתך בדחיפות !!!

אור גל-און, עו"ד

שלום רב, על פניו אתה מתאר נסיבות חמורות. צור עמי קשר במשרדי ואנסה להכווין אותך לגורם מתאים שיוכל לסייע..

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שכר טרחה - יחסי עורך דין - לקוח