מוני

האם אני יכול לבקש פסק דין הצהרתי שאני לא בעלים של רכב מסויים

שלום, אני קניתי רכב מסוחר לפני יותר משנה, לאחר כשבוע החזרתי את הרכב בשל פגם שהיה בו, הסוחר מכר את הרכב למישהו אחר ופתאום אחרי תקופה של זמן התחלתי לקבל קנסות על הרכב, כשביררתי נודע לי שהסוחר לא דאג להעביר את הרכב על שמו של הצד השני, ואז התחלתי לקבל קנסות על שמי, האם אני יכול להגיש בקשה לפסק דין הצהרתי שהרכב לא שלי ? והאם זה יעזור לי להתמודד מול העירייה, כביש 6 וכיו' שלא ירשמו את הדוחות על שמי ?

עופר יהלום, עו"ד

בהחלט כן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום בג"צ ומנהלי