אלי

השכות בגץ 2605/05 הפרטה

במשרד הרווחה קיים מוסד "מעון נעול".חלקו מרחב נעול -ממש מעין בית סוהר לקטינים שהורשעו ,ומרחב פתוח נעול פחות. הממשלה העבירה למיקור חוץ (הפרטה) את כל העסק והשאירה עד לפני שנה את שכבת ההנהלה כעובדי מדינה ולאחרונה העבירה את כולם להפרטה.כתוצאה מכך שהמדריכים הם לא סוהרים מקצועיים והבוס כבר אינו המדינה -נפגע למשל קשות חוסה במעון.האם הפרטה של 100% כזו, אינה נוגדת למשל את הבץ הנ"ל?

עופר יהלום, עו"ד

נראה שזה אכן נוגד את החלטת בג"ץ

אלי

הבהרה: נפגע עי תקיפת חוסה אחר....וגם טעות קולמוס בסוף:הבץ=הבג"ץ...כוונתי למוגנות והסוהרות החובבנית והחסכנית, שלא נעשית עי המדינה. לא לשאר מיקור החוץ שם

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום בג"צ ומנהלי