האם מנסה לשבש בהסדרי הראיה ולחבל בקשר הבן עם האב
אם בני (בן 3.5) מאז שהגישה תביעת מזונות (לצערי אני יודע היום כי מצידה זה רק ענין של כסף עם קורטוב של נקמנות כלפי) מנסה לחבל בקשר של בני איתי. ישנה החלטה בענין הסדרי הראיה לפיה למעלה ממחצית מהזמן בני אמור לשהות במחיצתי. לצערי האם מנסה לשבש את הסדרי הראיה, לעיתים אינה מעבירה אלי את הילד כנדרש ולעיתים לא מגיעה לאסוף אותו אליה כנדרש והיא אף מגדילה לעשות בכך שמגישה תלונות שווא כאילו אני מפר את הסדרי הראיה. לאחרונה החריפה את פעולותיה ואף מגישה בקשות שווא לבית המשפט, אשר לשמחתי לא קבלן. יחד עם זאת פעולותיה אלו גורמות לסבל לבני ואף מצליחה לשבש את אורח חיי. בנוסף על אלו היא נוהגת לאסוף את בננו מהמעון בשעות מאוחרות ביותר (שבע עד שמונה בערב). כרגע ניתנה לה משמורת זמנית והיא מנסה להשתמש בה ככלי לניגוח בי באמצעות הילד. מה ניתן לעשות במצב כזה על מנת כזה? אוסיף כי לאם הסטוריה של אלימות הן כלפי הילד והן כלפי ורשויות הרווחה עסוקות מידי מכדי להיכנס ל"עובי הקורה". אשמח להמלצות לדרכי פעולה, כאשר יש לקחת בחשבון כי מצבי הכלכלי קשה ועו"ד ששכרתי לפני כשנה וחצי "ברח" עם הכסף. כמו כן אשמח שבני ישהה איתי כמה שיותר, אך בכל עת אני יודע ועושה ככל שניתן על מנת שישמור על קשר עם אימו.
שלום רב, מומלץ בחום לפנות לסיוע המשפטי או ללשכת עורכי הדין במסגרת פרוייקט פרו בונו- השירותים ניתנים ללא עלות בהתאם לעמידה בקריטריונים לזכאים לכך. אתה חייב עו"ד שייצג אותך, לא ניתן להתנהל לבד במקרה זה. בהצלחה,
שאלות נפוצות:
סימה אדרי
יפה כ