לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
חגית

הגרוש גורם לסכסוכים עם הילדים

שלום בכל פעם שבעלי לוקח את הילדים אליו הוא מותח עליי ביקורת באוזני הילדים, מספר להם שהמצב שבו אנחנו נמצאים קרה בגללי וכו'. כשהם חוזרים הביתה יש לי רק ריבים איתם הוא מסכסך בינינו. אמרו לי שבגלל שהוא לא נוקט באלימות אין מה לעשות וניסיתי לדבר איתו ולבקש ממנו שיפסיק אבל הוא לא מפסיק מה אני יכולה לעשות הוא יהרוס את הקשר שלי עם הילדים שלי?

דורין גלוברמן- קרט, עו"ד ומגשרת

שלום חגית, קודם כל תקבלי החלטה שמה שהגרוש אומר עליך לא פוגע בך יותר, אם תצליחי לנטרל את העניין את תגלי עד מהרה שהגרוש מפסיק להאשים ולהסית נגדך. כאשר ילדיך שבים מהמפגשים עם האב, חבקי ונשקי אותם קבלי אותם בחיוך ובשמחה ואמרי להם כמה ציפית לשובם, ושאת בטוחה שהם נהנו אצל האב וכמה חשוב הקשר עם האב, אמרי על האב רק דברים טובים, במידה והילדים ינסו לקנטר אותך, להאשים וליצור מריבה, פשוט חזרי על המנטרה הבסיסית אני ואבא החלטנו להיפרד, לאדם קיימת זכות הבחירה להחליט אם להישאר נשוי או להיפרד וזה ממש לא משנה מדוע התגרשנו, שנינו אוהבים אתכם וחשוב לשנינו שתהיו מאושרים, אם הילדים ממשיכים פשוט לא להיגרר לחילופי דברים אין סופיים, תשדרי שאת נחושה והחלטית וזה יעבוד, לא להישבר הילדים לא יוותרו עליך, תצרי מחשבות חיוביות והכל יסתדר. בהצלחה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הסדרי ראיה - משמורת, זמני שהות ואבהות