לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
שירה

ילדה לא רוצה את אבא

שלום רב , אני אם לשתי נערות אחת בת 15 שעברה לגור אצל אביה והשניה בת 12 גרה עימי . הבעיה היא שהילדה בת 12 לא רוצה ללכת לאביה מכמה סיבות קודם כל היא אומרת שהאחות מתעללת בה ומרביצה לה לא נותנת לה להיכנס לחדר ומהצד רואה האב את הנעשה ולא עושה כלום. הנערה הנה תלמידה מצטיינת עם יכולות ביטוי גבוהות מאוד מקובלת חברתית וסובבת פעילויות חברתיות כל הזמן כך שהחיים שלה מאוד פעילים . כל פעם שהנושא של לבוא לאבא עולה היא אינה רוצה ללכת לשם . בפעם האחרונה היא הוכתה על ידי אחותה והתחבאה בשירותים ובוכה שאבוא לקחת אותה ( אין לי רכב ואני נותרת אובדת עצות) איך לעזור לביתי במקום שלא טוב לה . הילדה מאוד כועסת על אביה שלקח את אחותה מביתה הן היו חברות מאוד טובות וקשורות מאוד . עליי לציין כי האב נטש את הילדה בהיותה תינוקת בת יום הוא אינו מגיע לאספות הורים ולא משתתף במסיבות למרות שמוזמן . עכשיו היא לא רוצה לדבר איתו וזאת לאחר המקרה ביום שבת לא עונה לו לטלפונים . ומאשימה אותי שאני אומרת לה ללכת אליו בעוד היא משתמשת במילים מתעללים בי . מה עליי לעשות ? האם אפשר להכריח אותה ללכת אליו ? כיצד בית המשפט מתסכלים על רצונה שלה בגיל זה . בברכה אם מודאגת מאוד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הסדרי ראיה - משמורת, זמני שהות ואבהות