אבי

הגרושה לא מוכנה שהילד שלי יישן אצלי

א עצתכם אבי | 15/10/2015 22:12 שלום רב יש לי ילד בן שנתיים , אני משלם מזונות יותר מהמינימום הקבוע בחוק....אבל הגרושה שלי לא מוכנה שאקח אותו לישון אצלי ללילה אחד אלא רק שאהיה איתו במשך היום. ואם אני ביום שישי ושבת איתו אז היא רוצה שאקח אותו ליום שישי ואחזיר אותו ושוב אבוא ביום שבת ואחזיר אותו בשבת דבר שמטרטר אותי מאוד מכיוון שאני גר רחוק ממנה. האם יש באפשרותי לעשות משהו בנידון? אגב אני נשוי בשנית אבי

עו"ד הילה בורנשטיין

אבי שלום, באופן כללי ניתן לפנות לבית המשפט ולבקש הרחבת הסדרי הראייה הקיימים כך שיכללו לינות. יחד עם זאת על מנת שאוכל לענות לך באופן אישי חשוב שתפרט בשאלתך מה נקבע בהסכם הגירושין או בפסק הדין, ומה הרקע להסדרי הראייה הקיימים?