דינה

הגרוש מפר הסדרי ראייה שנקבעו לפני 3 שנים

אשמח לעצה, התגרשתי לפני שלוש שנים, ונקבעו לאבא הסדרי ראיה פעמיים בשבוע וכל שבת שנייה. הבעיה שחלק גדול מהפעמים הגרוש בכלל לא מגיע לקחת את הילדים, או שמגיע לקחת אותם בשעות מאוחרות. בקשתי ממנו כבר כמה פעמים שידאג לבוא בזמן ושאם יש בעיה יוודיע לי אבל שום דבר לא עוזר. אני לא יכולה לתכנן כלום ולא להישאר שעות נוספות בעבודה כי אני אף פעם לא יודעת אם הוא יגיע או לא. מה אפשר לעשות במצב כזה?

עו"ד הילה בורנשטיין

דינה שלום באפשרותך לפנות לבית המשפט בתביעה לבזיון בשל הפרת הסדרי הראייה. במקרים רבים ניתן לדרוש הגדלת מזונות הילדים בשל ההפרות הרבות. מומלץ לפנות בכתב לגרוש ולדרוש שיקיים את הסדרי הראייה לפי ההסכם ואף לתעד את כל ההפרות טרם הפנייה לבית המשפט. בהצלחה