דני

ילדים שלא מגיעים בחג

לפי הסכם הגירושין הילדים אמורים להיות אצלי בחצי מהחגים, אבל בשנה האחרונה הם כמעט ולא מגיעים אליי בחג וגרושתי מתרצת שככה הם מעדיפים או שלא בא להם לבוא כי הם מעדיפים להיות עם משפחתה. ניסיתי לדבר עם הילדים על הנושא אך זה לא עוזר. האם כדאי לפנות לבית משפט

עו"ד הילה בורנשטיין

דני שלום לא ציינת מה גילאי הילדים. אי הגעת הילדים לחגים בביתך מהווה הפרה של זמני השהות. לגרושתך אחריות לעודד את הילדים להגיע ולבלות את החג גם עם אביהם ולהקפיד על זמני השהות הקבועים. במידה וגרושתך מסרבת לשתף פעולה מומלץ בהחלט לפנות לבית המשפט ולבקש מעורבות של פקידת סעד ואכיפת זמני השהות בחגים. בהצלחה