נעמי ממן

אי קיום הסדרי ראייה שנקבעו

בני התגרש מאשתו כשבנם היה בן 3 חודשיים הסדרי הראייה נקבעו לפעם בשבוע יום רבעי ופעם בשבועיים בימי ראשון. כשקורה ולא מסתדר יום מסויים נניח יש לו אירוע נסיעה גרושתו חא מסכימה להחליף יום עושה מה שנוח לה.האם ניתן לפנות שוב לקבוע תנאים חדשים חהסדרי ראייה? תודה

עו"ד הילה בורנשטיין

נעמי שלום תמיד יש מקום לשקול את הרחבת/שינוי זמני הראייה ואף את שינוי תנאי המשמורת. אם היית מציינת מה גילו של הנכד כיום - תשובתי הייתה יותר מדויקת. כמו כן לא ציינת האם הסדרי הראייה כוללים לינות.