שיי

הסדר ראייה זמניים בהליך גירושין

נשוי ויש לי ילדה בגיל 3.5,בחודש דצמבר הודעתי לאשתי שאני מעוניין להתגרש וברגע ששמעה התחילה לעשות מניפולציות והצליחה לסלק אותי מהדירה.לבקשתה נקבעו מזונות זמניים.באפריל יש פגישת גישור 1 ,מאז עד לפני שבוע איפשרה לי ללא הסדר ראייה לראות את הילדה פעמיים בשבוע,לפני שבוע טסתי לחול וברגע ששמעה זאת אמרה לי לא תראה את הילדה עד הגישור .חזרתי מחול והיא לא מגיבה להודעות שלי וני מתגעגע לילדה.מה עליי לעשות? עוד יומיים חג פסח

עו"ד הילה בורנשטיין

שי שלום על אף שהעניין כבר אינו רלוונטי, אענה. חשוב לדעת כי גם בתקופת ההמתנה לפגישות ביחידת הסיוע ניתן לפנות בבקשות דחופות לבית המשפט בכפוף לתנאים מסוימים. במקרה שלך בו אשתך מונעת ממך לפגוש את הילדה היה בהחלט מקום להגשת בקשה בהולה לבית המשפט בעניין זה. אני מקווה שאשתך התעשתה בינתיים והפסיקה להשתמש בילדה ככלי ניגוח.