שלי

מתן תוקף להסדרי ראייה

התגרשנו בבית הדין הרבני. פקידת הסעד קבעה הסדרי ראייה. ברצוני לתת תוקף משפטי להמלצת הפקס". איך עושים זאת? דבר שני הגרוש אינו מקיים את ההסדרים כפי שנקבעו. מה עושים במקרה זה? אני גם מבקשת שיחייבו אותו בתשלום עבור המטפלת שאני שוכרת בזמן שהוא צריך לקחתה. אני נכה וזקוקה לעזרת מטפלת. איך אפשר לטפל בנושא.תודה

עו"ד הילה בורנשטיין

שלום בית הדין או בית המשפט ( תלוי היכן התנהלה תביעת המשמורת) אמור לתת תוקף של החלטה שיפוטית להמלצת פקידת הסעד. אם מסיבה כלשהי אין החלטה כזו - צריך לבקש זאת מבית המשפט הרלוונטי. ברגע שיש החלטה שיפוטית ניתן להגיש תביעה כנגד הגרוש גם לגבי אכיפת הסדרי הראייה וגם בעניין ההוצאות שנגרמות לך בגלל ההפרות. מומלץ לקבל ייעוץ מעו"ד המתמחה בתחום.