גלית

הסדרי ראיה -עדין אין החלטה על המשמורת

אנחנו עדין בתהליך ועדין לא נקבעה משמורת מנסים לעשות חלוקה שבועית בינינו אבל ללא הצלחה בימים שאמורים להיות עם האם הוא מציע להם לבוא אליו כי הוא בבית והם הולכים שהאם משוחחת איתו בנושא הוא טוען הם דופקים בדלת מה אגרש אותם? וכך יוצא שהאם כמעט לא עם הילדים שלושה ילדים מעל גיל 6

עו"ד הילה בורנשטיין

לא ברור מה הכוונה בתהליך. האם הוגשה בקשה ליישוב סכסוך? אם כן יש מקום להגיש בקשה דחופה לקביעת זמני שהות של הקטינים ולהעלות את כל הבעיות בפני בית המשפט. אם לא הוגשה בקשה ליישוב סכסוך נדרשת הבהרה נוספת.