שירי לוי

יש לי 4 ילדים שניים בני 17 אחד בן 13 ואחת בת 9 והם מסרבים ללכת לאבא שלהם האם אני מחוייבת לחייב אותם?

ילדים שמסרבים ללכת לאב ? ואב שמסרב לקחת רק את מי מכן מוכן ללכת אליו ומציב אולטימטום או כולם או אף אחד

עו"ד הילה בורנשטיין

שירי שלום, קשה מאוד לחייב ילדים בני 17 לקיים זמני שהות. השאלה היא מי מסרב ללכת לאב, האם הצעירים או הבוגרים יותר? צריך להסביר לאב שהוא פוגע בקשר שלו עם הילדים שכן משתפים פעולה. ככל שהאב ימשיך לסרב לקחת את הקטינים לא תהיה ברירה אלא לפנות לבית המשפט ולערב עו"ס לסדרי דין.