שמעון בן הרוש

הסדרי ראיה ואי תשלום מזונות

לא ראיתי ילדיי מעל שנתיים כרגע נמצא בטיפול משפטי החלטת שופט לאחרונה הופנה לרווחה על מנת שהם יצרו גישור ביני לבין הילדים ואיך הם עושים זאת נכון כרגע ובכל משך השנתיים שילמתי מזונות ולא ראיתי ילדים האם יש חוק לגבי זה ואם חייב לשלם ולא רואה ילדים הילדים מוסתים ועברו שטיפות מוח מצד האם ונגרם להם להם שנאה כלפיי ולכן לא רואה שיהיה קשר בינינו בעתיד עוד מופנות כלפיי עלילות ושקרים שפגעתי בילדים בכל מיני צורות

עו"ד בורנשטיין

שלום, צר לי לשמוע שהילדים עוברים הסתות קשות. בנסיבות מסוימות וחריגות ניתן לבקש ביטול מזונות בגין בן מורד, אולם דרוש ייעוץ כאן משפטי פרטני מעמיק. מכל מקום אין חוק בעניין זה. ממליצה להתמקד כרגע במלחמה על זכותך לקשר עם הילדים. בהצלחה