ולרי

ניכור האב, הסתה נגד האב

אני גרוש חצי שנה, זה אחרי של ניסיון שלום בית.הסדרי הראיה לא מוגדרים בהסכם כנדרש , אין שעות מסודרות, אין הגדרה מדוייקת סל חגים, חופש הגדול. כתוצאה מכך, גרושתי מנכרת אותי, כל הזמן מסיטה את הבת נגדי, עד כדי כך שבת מפחדת לשמור על הקשר איתי, אפילו לא מתכתבת בווטסאפ. אני הגשתי תביעה להסדרי ראיה מסודרים/משמורת משוטפת, נשלחנו למחלקת סיעו ולא הגענו למסכנה ותיק נסגר, חזרתי לבית המשפט ופתחתי תיק . אמא של הבת מסיתה נגדי, איך אוכל להציג את עצמי במשפט?

עו"ד בורנשטיין

ולרי שלום לא הבנתי את שאלתך. אם הגשת תביעה לבד ואינך מיוצג על ידי עו"ד- מציעה להגיע לפחות לפגישת התייעצות אחת על מנת שתוכל להתמודד טוב יותר בבית המשפט. אם השאלה היא איך להתנהל בבית המשפט התשובה ארוכה מידי לפורום זה. כאמור, מציעה לך לקבל ייעוץ משפטי ואם אין לך אפשרות כלכלית לשכור שירותי עו"ד תנסה לפנות לסיוע המשפטי.