מור

תינוק יונק בן 8 חודשים

מקשר קצר ולאחר התנגדות נחרצת מהצד השני נולד התינוק.לאורך כל התקופה הוכיח האב את חוסר יציבותו והיו לי ספקות בכוונותיו... לאחר חיבור כל הנקודות הבנתי שמדובר במקרה לא מאובחן עם רקע נפשי משפחתי. ברגע שביקשתי מזונות ראויים הוא התהפך לחלוטין למרות ההסכם הסטנדרטי שעשינו אצל מגשרת. הוא החל לקחת את התינוק רחוק ממני למשך כמעט 3 שעות ללא התחשבות אם אכל או ישן לפני תוך התעלמות מוחלטת ממצבו באותו היום או לבית אליו הוא רגיל ולסביבתו. לפעמים מחזיר בזמן לפעמים לפני לפעמים אחרי. מעבר לקושי הנפשי שלי עם התעלמותו מצורכי הילד בטענה שאותו הפרידו מאימו והוא עדיין בחיים... הייתי רוצה לדעת מה בית משפט צריך כדי לבקש בדיקת מסוגלות ואם צריך מרכז קשר או לחילופין שהמפגשים יתקיימו בסביבתי הקרובה? ומה הנטייה של בתי המשפט בגיל הזה? הוא דורש לקחת אותו כמעט כל יום למעל 3 שעות לעיר אחרת.

עו"ד הילה בורנשטיין

מור שלום, משאלתך לא ברור מה כולל ההסכם שערכתם אצל מגשרת ביחס לחלוקת הזמנים והמזונות. האם ההסכם אושר בבית המשפט? מדובר בבעיה שהמענה לה מורכב ודורש בירור מעמיק יותר. מציעה לך לפנות לייעוץ משפטי בדחיפות