רועי

הסדרי ראיה בחופש הגדול

שלום, ביני לבין פרודתי (לא נישאנו) יש כרגע הסדרי ראיה בע"פ וממתינים לתשובות בית הדין בנושא. הילדה בת שנתים וחצי וההסדר הוא: שני ורביעי מאחרי הגן עד למחרת בבוקר לגן ובנוסף כל סופ"ש שני מהגן ועד מוצ"ש. מה עושים בחופש הגדול? אני רוצה שהילדה תהייה אצלי יום שלם והפרודה לא מוכנה.

עו"ד הילה בורנשטיין

רועי שלום, הדרך היחידה לנסות ולפתור את הבעיה היא להגיש בקשה בהולה לבית הדין/ בית המשפט שיקבע את חלוקת הזמנים לתקופת החופש הגדול. השאלה מה נהוג לעשות בחופש הגדול תלויה באופי המשמורת ו/או זמני השהות של הצדדים, וכל עוד אלה לא נקבעו בהחלטה שיפוטית, הכל תלוי בהסכמות בין הצדדים.