סימה אדרי

הסדרי ראייה בחופש גדול ומזונות

מה זה אומר שיכולות להיות השלכות לגובה המזונות? ....לא הבנתי גם במקרה שלי הוא לא לוקח חלק בחופש הגדול והילדים כל הזמן איתי...הוא לא מגיע באמצע השבוע לקחת אותם ..... הוא מגיע רק כל שבת שנייה ומחזיר אותם לפני יציאת השבת בכמה שעות בטענה שהוא עובד. מה גובה המזונות עבור שני ילדים אם המצב הוא כזה? יש לציין שעשינו הסכם גירושין דרך עורך דין והוצג רק ברבנות ולא דרך בית משפט. אשמח לקבל תשובה מה עושים

עו"ד שמעון צור

סימה צהריים טובים, צריך לעבור על ההסכם ולראות מה סוכם ביניכם. ככל והוא מפר יש להגיש בקשה לאכיפת הסכם ושינוי בנסיבות לאור זאת שהוא אינו עומד בהסכם ולכן עליו לשלם מזונות מוגדלי. כמה? שאלה גדולה. צריך לראות מה נקבע בהסכם, מה יכולת התשלום שלו ועוד מס' דברים. מציע לתאם פגישה מסודרת לייעוץ ובניית אסטרטגיה איך לנהוג.