רובי

הוראות כוזבות של קרן פנסיה במטרה להכשיל הליך ערעור

לקראת מועד הגשת ערעור על טענת התיישנות של בקשה לנכות, קרן פנסיה הפסיקה את היצוג המשפטי שהיה לעמית (את העמית ייצג עו"ד המועסק ע"י הקרן) והורתה לעמית בכתב שלא לערער באף מקום כי אין צורך. לאחר שלמען הזהירות הערעור הוגש, התגלה מכתבי הקרן בהליך שהקרן משקרת שהיא הפנתה את העמית להגיש את הערעור. כך שאין ספק שההוראות שלא לערער היו הוראות כוזבות שנמסרו ע"י הקרן במטרה למנוע /להכשיל הליך ערעור. האם פעולות המתוארו לעיל מצד הקרן מהוות: 1) מניעת/הכשלת הליך שיפוטי 2) נסיון לגזלה/גנבה מאחר וככל שהערעור לא היה מוגש- העמית היה מאבד את זכויותיו בקרן שצריכות לעמוד לו במקרה אכ"ע. תודה

עו"ד אלון שליכטר

רובי שלום, פורום זה אינו מתאים לשאלתך. שאלתך קשןרה לתחום האזרחי. אנא פנה לפורום מתאים. בכבוד רב, עו"ד פלילי אלון שליכטר 054-6762373