שמואל

נאשם שהטריד בלי ע"ת

איזה עונשים מקבלים על טקסטים מאיימים והטרדה באמצעות מתקן בזק אם לנאשם אין ע"ת והוא הודה כבר בזה

עו"ד אלון שליכטר

היי שמואל, העונש המקסימאלי על עבירת האיומים הינה שלוש שנות מאסר, כמו כן, גם עבירת הטרדה באמצעות מתקן בזק - יודגש, המדובר בעונש מקסימאלי. הייתי שמח לנסות להעריך לך את העונש הצפוי, אך אין הדבר מקצועי ללא קבלת פרטים נוספים, הגם שהאדם הודה בעבירות, ניתן לא פעם לסיים תיקים מסוג זה, בעבודה מקצועית על ידי עו"ד פלילי מיומן גם באי הרשעה או מאסר מותנהה ואף במקרים המתאימים, בביטול כתב אישום - הכל כמובן בכפוף לנסיבות התיק. מומלץ לא לסגור "עסקאות" עם התובע ביום הדיונים הראשון (ההקראה), שכן יש לבחון באופן מעמיק את חומר החקירה, ורק אז לגבש אסטרטגיה נכונה לתיק. בברכה, עו"ד פלילי אלון שליכטר 054-6762373