משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני ארה"ב - מעמד אישיכניסה לארה״ב לאזרח אמריקאי עם צו למעצר בגין חוסר תשלום מזונות
חזרה לפורום

כניסה לארה״ב לאזרח אמריקאי עם צו למעצר בגין חוסר תשלום מזונות

שגי
שגיא

אני בעל אזרחות ישראלית ואמריקאית, לאחר שלוש שנים קשות של גירושים מאשה אמריקאית - וקריסת העסק (הייתי מקור ההכנסה היחיד - ומשלם מזונות במשך שנתיים ) - ביקשתי משופטת במדינת Massachusetts ב- 2014 לתת לי 3 חודשים של קפאון במתן child Suport - היא הכניסה אותי לכלא פעמיים לאור שלא היה לי כסף עליי באותו הרגע (בני חיי עם אשתי לשעבר אצל הוריה העשירים ככורח) - והחלטתי לחזור לארץ ולהתחיל מחדש לאחר שאשתי לשעבר לא כיבדה את החלטות בית המשפט ומנעה ממני לראות את בני פעמים רבות - לרבות קשר ב- Skype שנקטע לפני כשנה. לאחרונה הוצעה לי עבודה ב west coast - וגיליתי לאחר שיחה עם בית המשפט כי יש נגדי (Capias / Bench Warrant ) למעצר כנגד חוסר תשלום מזונות . 1. במידה ואקח את העבודה במדינה שונה בה התגרות - האם יעצרו אותי בשדה התעופה ? 2. האם עדיף להכנס עם הדרכון הישראלי - או כל המערכות מחוברות היום ? 3. אני מוכן לשלם child Suport / מזונות - אל אין לי מספיק כסף - רק לאחר שאקבל את העבודה בארה״ב - ויעשו הסדרים לגבי זכותו של בני ושלי לראות אחד את השני - האם יש פה עורך דיומא המורשה במדינת Massachusetts ? 4. הינה נסיון בעבר להגיע לפשרה ב - 2014 על ידי עורך דיומא ישראלי ללא רשיון אמריקאי - ובית הדין לענייני משפחה התעלם טוטאלית ממנו (האם מותר להם ?) תודה מראש