טל ידיד

דמי אבטלה ואובדן כושר עבודה

שלום רב יש לי ביטוח אובדן כושר עבודה בקרן הפנסיה שלי ולפני מספר שבועות התחלתי לחתום אבטלה. רציתי לדעת האם הקרן יכולה לקזז את דמי האבטלה מקצבת אובדן כושר המגיעה על ידם? כמדומני, יש חברות שכן ויש שלא. איפה זה אמור להיות מצוין ? תודה טל

item.Author מנהל הפורום עו"ד אלחדיף רן

יש לבדוק עניין זה בתקנון הקרן הרלוונטית שחלה עליך.

טל ידיד

תודה רן. איפה אני בודקת את זה? מבקשת את הפוליסה מקרן הפנסיה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אלחדיף רן

קרנות פנסיה עובדות ע"פ תקנון. ניתן למצוא את התקנון באתר החברה. התקנון שחל עלייך לרוב הוא התקנון האחרון שהיה לפני האירוע המזכה - במקרה שלך תחילת הזכאות לפנסיית הנכות. ניתן גם לבקש את העתק התקנון מקרן הפנסיה עצמה.

טל ידיד

תודה רבה עו"ד אלחדיף