אלכסנדר

אובדן כושר בעקבות מחלת עיניים

שלום, אני באכ"ע 5 שנים, בעקבות ראייה ירודה (לא קיים טיפול לתקן או לעצור). 100%. עכשיו, קרן פנסיה פנתה לרופא תעסוקתי של מדיטון, והוא מבקש מסמכים רפואיים, כולל מצב בריאותי של הלב שלי. בנוסף למסמכים עדכניים שהעברתי, הקשורים למחלת העיניים. האם זה תקין? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד אלחדיף רן

קרן הפנסיה/חברת הביטוח יכולה לבקש מסמכים עדכניים או לבדוק אותך מחדש בכל תקופה. איני רואה בעיה בבקשת מסמכים נוספים ולא ניתן למנוע מהם לבחון שאין שינוי כלשהו במצבך הבריאותי.