קוקי

בעל שברח לארה"ב ולא משלם מזונות

שלום, אני ובעלי הינו בהליכי גירושין אשר במסגרתם ניתן לי פס"ד למזונות ילדים, הוא שילם מספר חודשים ולאחר מכן עזב כנראה את הארץ. שאלתי היא כיצד ניתן לוודא שאכן עזב לארה"ב ומה לעשות על מנת לגבות מזונות במידה והוא בארהב? אגב, אנחנו עדיין נשואים

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

שלום קוקי, הדרך לאתר את בעלך היא באמצעות חקירה, דרך שעלולה לעלות כסף רב. עכ"פ, יש לך אפשרות לפנות לביטוח הלאומי בתביעה לתשלום המזונות. לגבי הקריטריונים והפרוצדורה ראי: http://www.btl.gov.il/benefits/Alimony/pages/default.aspx אם תדעי איפה הוא תוכלי לפתוח בהליכים משפטיים במקום המצאו. בהצלחה