מיכאל

שילמתי ביטוח סוציאלי בארה"ב במשך 15 שנה

שלום. שהיתי 15 שנים בארה"ב ועבדתי לפי החוק עם גרין קרד .לפני כשנה הגשתי בקשה לקיצבת פנסיה לפי חוקי העבודה .ואכן קיבלתי תשובה חיובית שמגיע לי תשלום חודשי .לאחר כחודש קיבלתי הודעה שמאחר ואני לא מתגורר כרגע בארה"ב לא יוכלו לשלם לי .האם זה חוקי ? וכי תשלום ביטוח סוציאלי במשך 15 שנה לפי חוק .זכויותיי נלקחים ממני כהרף מה הם זכויותי ולאן עליי לפנות לקבלת עזרה .אודה לכם אם תמליצו בפניי על עו"ד שיכול לטפל ולעזור לי תודה...מיכאל

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

שלום מיכאל, אתה זקוק לייעוץ של עו"ד אמריקאי המתמחה בנושא. אני ממליץ על David Dubberly (כתובת דוא"ל: ddubberly@nexsenpruet.com)ממשרד Nexsen Pruet, www.nexsenpruet.com כמובן שאיני יודע מה שכר הטרחה הכרוך בכך. בהצלחה