יוסי

ניהול חשבון בנק בדובאי - מניעה חוקית או בטחונית לשלוח מסמכי זיהוי

שלום רב לאחרונה הציעו לי להשתתף בעסקה בינלאומית שהבנק דרכו העסקה מבוצעת נמצא בדובאי (offshore bank) שבמפרץ הפרסי, כמובן שלצורך העניין יהיה צורך לפתוח חשבון באותו בנק. השאלה האם יש מניעה חוקית ואו ביטחונית לשלוח לבנק מסמכי זיהוי לצורך העניין??? תודה מראש יוסי

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

שלום יוסי, משלוח מסמכי זיהוי לדובאי עלול להיות בעייתי, ואני מציע לך לפנות בשאלה זו למשרד החוץ, ולפעול על פי הנחיותיו. בהצלחה

יוסי

ליואב אפנה לברר לפי הצעתך תודה יוסי