שי

העברה בנקאית בסכומים קטנים יחסית

בחודשים הקרובים אאלץ להעביר סכומים של 100$-200$ לחשבון של בן משפחה באוסטרליה. ההעברה הבנקאית תיעשה בכל חודשיים בערך. האם קיים איזשהוא פיקוח על ההעברות כאלה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

שי, שלום רב, יש רמה מסוימת של פיקוח או מעקב אחרי העברות לחו"ל, הן מההיבט של הלבנת הון והן מהיבט המיסוי, אך הכל מתבצע באמצעות הבנק שיבצע את ההעברה. בעת מתן הוראת ההעברה תצטרך לחתום על טופס הכולל את כל המידע שתידרש לתת בקשר להעברה, ובזאת יסתיים מבחינתך העניין.