אייל

כיסוי חוב עם העברת כסף מקנדה

אני בחוב של קרוב ל-50,000 ש"ח ודודי שגר בקנדה רוצה לעזור לי ולהעביר לי את הכסף כדי לסגור את החוב. האם זה מותר מבחינת החוק והאם בגלל הסכום הגבוה תהיה לי איזשהיא בעיה בארץ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

איל, שלום רב, דודך רשאי להעביר לך כל סכום, ואין בכך כל בעיה. תצטרך להוכיח לבנק את מקור הכסף, ולכן תצטרך אישור מדודך שהוא מעביר לך את הכסף כמתנה או הלוואה. מכיוון שהנהלים של הבנקים השונים אינם זהים, אני מציע לך לשאול בסניף הבנק שלך איזה אישור בדיוק יספק אותם ואז דודך יוכל להכין את האישור המתאים.