משה

החתמת חוזה על השכרת דירה בלוס אנג'לס

שלום ושנה טובה יש לי דירה שאני מתכוון להשכיר אותה בלוס אנג'לס. אני גר בארץ ויש לי חבר ישראלי שגר שם והוא יהיה אחראי על הדירה במקומי. האם עליי לערוך חוזה עם החבר בלבד או שאת החוזה שהשוכר העתידי יחתום עליו כדאי שיתבצע מולי גם? האם אני צריך להיות שם פיזית כדי לחתום על החוזה והאם אני צריך עו"ד אמריקאי בשביל זה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

משה, שלום רב, שנה טובה וחתימה טובה, בהחלט עדיף שחוזה השכירות יהיה בין השוכר ובינך, ואין צורך לנסוע לשם כדי לחתום. אתה יכול לחתום על החוזה בארץ ולשלוח לשם (סרוק בדואר אלקטרוני ו"עותק קשה" בדואר). על מנת להבטיח שחוזה השכירות מגן עליך ושלא תתקל ב"הפתעות" יש צורך בייעוץ של עו"ד מלוס אנג'לס, הבקי בחוקים ובנהלים המקומיים.