רינת

נקודות על נהיגה מופרזת בחו"ל

ידיד שלי גר בחו"ל ואני נסעתי אליו והייתי אצלו חודשיים. באחד הימים הוא קיבל הביתה דו"ח שהוא צריך לשלם עליו ונקודות. הוא קיבל את הדו"ח כשאני הייתי אצלו והוא ביקש ממני להשתמש בשם שלי שכאילו אני נהגתי ולכן הנקודות לא חלות עליו כי הוא "לא נהג". הסכמתי אבל אני חוששת מה יהיה כשאני ארצה לחזור לשם? יחכה לי צו איסור כניסה למדינה בגלל הנקודות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

רינת, שלום רב, כמובן שבלתי אפשרי לענות תשובה מדויקת ללא הפרטים (מדינה, עבירה וכיו"ב) אבל לא סביר שעבירת תעבורה תמנע ממך מלהיכנס לאותה ארץ (בתנאי, כמובן, שהקנס שולם ושלא נדרשת להתייצב למשפט אך במקום זאת עזבת את אותה מדינה ולא התייצבת למשפט).