דורון

גביית מיסים משותף של עסק בארץ ומנהל חברה בשבדיה

אני עובד כמנהל בכיר בחברה שנמצאת בשבדיה ואני מגיע לארץ פעם בחודש בערך. לאחרונה הוצע לי להצטרף כשותף לעסק שיפתח בארץ. אני רוצה לשמור על שתי האופציות פתוחות כלומר להיות שותף של העסק בארץ ולהמשיך לנהל בשבדיה. למה להתכונן מבחינת גביית מיסים בארץ ושם על 2 העבודות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

דורון, שלום רב, יש אמנה למניעת כפל מס בין ישראל לשבדיה, ולכן אפשר לתכנן את מהלכיך באופן שלא תשלם מס פעמיים. התכנון צריך להיות מראש ובהתאם לעובדות לפרטיהן.