נועה

מי אמור לשלם את המיסים על העברת כסף?

סכום של $400,000 שאמור לעבור מהחשבון שלי בארץ לחשבון בארה"ב. האם את המיסים על כך אני צריכה לשלם או בעל החשבון שאליו אני מעבירה את הכסף ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

נועה, שלום רב, ראשית, אני מתנצל על העיכוב בתשובתי. התשובה לשאלתך תלויה גם במהות התשלום וגם בהסכם שיש לך עם מקבל התשלום. השאלה אם התשלום חייב במס או בניכוי במקור תלויה במהותו. השאלה מי חייב במס תלויה בהסכם שיש לך עם המקבל. מאחר ומדובר בסכומים גדולים כדאי לך מאוד להתייעץ בייעוץ פרטני שעשוי לחסוך לך לא מעט כספים.