גיל

דו"ח תנועה שקיבלתי באיטליה כתוב באיטלקית

שלום רב, לפני כחודשיים שהייתי באיטליה וקיבלתי דוח , המסמך כולו באיטלקית ולכן אין באפשרותי להבין מהי העבירה , והאם הקונס היא המשטרה או עירייה מקומית , חברת השכרת הרכב אינה מוכנה לסייע לי וגובה ללא ידיעתי עמלות שונות מכרטיס האשראי שלי אך כמובן לא את הקנס עצמו אלא כפי שהם קוראים לזה " עמלת קבלת דוח" מה עליי לעשות במקרה זה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

גיל, שלום רב, אם אינך מבין את הדוח אתה יכול לדאוג לתרגם אותו. אולם, הדרך הפשוטה לשלם את הדוח היא להורות לחברת ההשכרה לשלמו ולחייב אותך (ממילא הדוח על שמה והיא תיאלץ לשלם אותו אם אתה לא תעשה זאת, ואז תחייב אותך).